Copyright© Ilse Vangeel 2012
chiropraxie voor paardenilse vangeel
TARIEVEN
ilse vangeel
ilse vangeel
manipulatie
NL FR EN

Tarieven (alle tarieven zijn inclusief 21% BTW)

Chiropraxie (inclusief andere manuele technieken indien aangewezen) (1- 1,5 uur):
Eerste behandeling
100 euro
Herbehandeling binnen 6 weken
85 euro
Supplement dry needing:
1-2 triggerpoints
5 euro
Regionaal (e.g. achterhand beiderzijds)
10 euro
Uitgebreid (e.g. hals, schouders, rug en achterhand)
15 euro

Mijn werkgebied beperkt zich tot de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

De verplaatsingskost is afhankelijk van de afstand van het behandelingsadres tot postcode 9870 (Machelen-Zulte). Deze afstand wordt berekend met Google Maps (kortste route). De verplaatsingskost aangegeven in onderstaande tabel dekt zowel de heen- als terugreis. Indien meerdere eigenaars een paard aanbieden op hetzelfde adres zal de verplaatsingskost gedeeld worden.

Afstand behandelingsadres tot postcode 9870:
Tot 10 km
gratis
11 - 20 km
10 euro
21 - 30 km
20 euro
31 - 45 km
30 euro
46 - 60 km
40 euro
61 - 75 km
50 euro

De tarieven voor chiropraxie bevatten zowel het onderzoek als de behandeling. Gezien de tijd die het vraagt om het paard grondig te onderzoeken, is het niet mogelijk om onderzoek en behandeling op te splitsen. Er wordt steeds een schriftelijk verslag verstrekt.

Betaling dient te gebeuren ter plaatse contant of via Payconiq. Indien gewenst kan achteraf een factuur (voldaan) toegestuurd worden.

Mijn praktijk beperkt zich uitsluitend tot manuele therapie. Voor standaard diergeneeskundige zorgen blijft u terecht kunnen bij uw dierenarts. Indien het paard mank is, zal geen uitspraak gedaan worden over de locatie van de mankheid. Hiervoor dient u zich te wenden tot uw dierenarts/kliniek voor een standaard mankheidsonderzoek met mogelijke behandeling.